033 - 247 14 14

033 - 247 14 14

HomeBeurs › Faciliteiten

Faciliteiten

Met ons ervaren en creatieve team adviseren wij u graag bij de invulling van uw beurs. Van de standbouw, inrichting en technische voorzieningen tot en met een beursplattegrond.

Technische voorzieningen
Onze audiovisuele middelen zijn van hoge kwaliteit. Zo is projecteren bij ons standaard in HD-kwaliteit. Daarnaast zijn er op de beursvloer ruim voldoende stroompunten aanwezig en is het gebruik van verwarming inclusief. Één ding is zeker: uw boodschap komt luid en duidelijk over!

Garderobe en parkeren
Op de dag van de beurs ondersteunen onze medewerkers u bij de registratie van uw gasten en bij de garderobe. Ook hebben wij 800 gratis parkeerplaatsen en zorgen we ervoor dat het parkeren soepel verloopt.

Laden en lossen
Laden en lossen gaat bij Hart van Holland van een leien dakje. Uw exposanten krijgen ruim voldoende mogelijkheden hiervoor. Ze kunnen zelfs, indien nodig, met een vrachtwagen de beurshal binnenrijden.

Beurskantoor
Tijdens de beurs staat er een volledig ingericht beurskantoor tot uw beschikking. In ons beurscafé kunnen uw gasten onder het genot van een goede kop koffie gebruikmaken van een werkplek met gratis wifi en voldoende stroompunten. En in de beurshal vindt u twee moderne toiletgroepen inclusief een aangepast toilet.

All-in-pakketten
Wilt u zich volledig kunnen richten op de inhoud van de beurs en op uw gasten? Kies dan voor een all-in-pakket. Een compleet beursconcept, inclusief standbouw, de vloerbedekking, frieslijsten op naam en natuurlijk stroom en licht. Qua kosten weet u direct waar u aan toe bent, alles is geregeld en u hoeft verder nergens meer aan te denken.
Wij nemen u graag zoveel mogelijk werk uit handen, zodat u ervoor kunt zorgen dat ook uw gasten zich thuis voelen. Laat de operationele zaken met een gerust hart aan onze eventmanagers over. Zij hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat u terug kunt kijken op een succesvolle beurs.
Opbouw van de stands voor een grote optiekbeurs in Hart van Holland Maak gebruik van het gezellige beurscafé in Hal 3 van de Loods in Hart van Holland In Hart van Holland is het cateringplein in de Loods ingericht met olijfbomen en wit meubilair

"Het was een geweldige avond en alles liep prima. We hebben heel veel positieve reacties van medewerkers ontvangen."

stersterstersterster

- Jubileum SKA