033 - 247 14 14

033 - 247 14 14

HomeOvernachten › Faciliteiten

Faciliteiten

4-sterrenkamers, wellness en meer. Ontdek wat het hotel u allemaal te bieden heeft!

110 comfortabele 4-sterrenhotelkamers
Om bij te komen van een lange dag, hoeft u niet ver te reizen. Ons hotel beschikt over 110 hotelkamers op 4-sterrenniveau. U kunt kiezen uit onder andere comfortkamers, superiorkamers en juniorsuites. Alle kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv en gratis wifi en een aantal kamers hebben een terras of een balkon.
 
Wellnessfaciliteiten
Blijft u overnachten? Geniet dan gratis van ons binnenzwembad, onze sauna en het Turksestoombad,waarin u heerlijk kunt ontspannen. Tegen een kleine vergoeding kunt u ook gebruik maken van ons solarium. Na een goede nachtrust begint u helemaal uitgerust aan uw tweede vergader-, beurs- of congresdag!
 
Businesscorner
Ook als u niet in het hotel overnacht is dit de plek voor een (korte) meeting met een collega of relatie. In onze businesscorner beschikt u over gratis WIFI en kunt u in alle rust werken.

 

Overnachten? Wij heten u van harte welkom in ons hotel Neem een duik in het sfeervolle zwembad en maak gebruik van andere wellness faciliteiten Bij mooi weer kunt u optimaal genieten in de beschutte binnentuin van ons hotel

"Namens de organisatie wil ik de hele crew van Hart van Holland heel hartelijk bedanken voor de service en ondersteuning bij ons congres ‘Ruimte voor Gelderland’."

- Congres ‘Ruimte voor Gelderland