033 - 247 14 14

033 - 247 14 14

HomeOvernachten › Faciliteiten

Faciliteiten

4-sterrenkamers, wellness en meer. Ontdek wat het hotel u allemaal te bieden heeft!

110 comfortabele 4-sterrenhotelkamers
Om bij te komen van een lange dag, hoeft u niet ver te reizen. Ons hotel beschikt over 110 hotelkamers op 4-sterrenniveau. U kunt kiezen uit onder andere comfortkamers, superiorkamers en juniorsuites. Alle kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv en gratis wifi en een aantal kamers hebben een terras of een balkon.
 
Wellnessfaciliteiten
Blijft u overnachten? Geniet dan gratis van ons binnenzwembad, onze sauna en het Turksestoombad,waarin u heerlijk kunt ontspannen. Tegen een kleine vergoeding kunt u ook gebruik maken van ons solarium. Na een goede nachtrust begint u helemaal uitgerust aan uw tweede vergader-, beurs- of congresdag!
 
Businesscorner
Ook als u niet in het hotel overnacht is dit de plek voor een (korte) meeting met een collega of relatie. In onze businesscorner beschikt u over gratis WIFI en kunt u in alle rust werken.

 

Overnachten? Wij heten u van harte welkom in ons hotel Neem een duik in het sfeervolle zwembad en maak gebruik van andere wellness faciliteiten Bij mooi weer kunt u optimaal genieten in de beschutte binnentuin van ons hotel

"Onze complimenten voor het hele team van Hart van Holland"

stersterstersterster

- PensioenAvond Zwitserleven