033 - 247 14 14

033 - 247 14 14

HomeHart van Holland › Nieuws › Geslaagde show Accell De Première

Geslaagde show Accell De Première

Geslaagde show Accell De Première

De jaarlijkse dealershow De Première van Accell Nederland vond voor het derde achtereenvolgende jaar op 13 en 14 september plaats in Het Hart van Holland in Nijkerk. Bij De Première presenteren de Accell-merken Batavus, Sparta, Loekie, Koga, Van Nicholas en Juncker Bike Parts zich in een grote ruimte. Dit keer was gekozen voor een centrale catering met een rond ‘terras’ met tafeltjes. 

Vanuit deze centrale plek waaierden in taartpunten de verschillende merken uit, elk met hun eigen beleving en kleurstelling. Er was veel beleving, zoals in de Loekie-hoek waar kinderen geschminkt konden worden en op de foto met sprookjesfiguren. Van Sparta-dealers werd de auto gewassen tijdens hun bezoek, een fijne verrassing bij terugkomst bij de auto.  

"De catering was uitstekend en voortdurend werden de gasten op lekkere hapjes getrakteerd", aldus een persbericht van Sparta.

"Uit de vele positieve reacties die wij kregen na afloop van de diversiteitsdag op 30 oktober 2014, blijkt dat velen terugkijken op een bijzonder geslaagde en inspirerende dag."

stersterstersterster

- Diversiteitsdag Politieacademie