033 - 247 14 14

033 - 247 14 14

HomeHart van Holland › Nieuws › Vacature: Account Executive

Vacature: Account Executive

Hart van Holland

Vacature: Account Executive

 

Hart van Holland is dé vernieuwde eventlocatie voor iedere bijeenkomst. Van vergaderingen tot beurzen en van feesten tot spectaculaire productpresentaties. Hart van Holland is meer dan een locatie. Dit indrukwekkende complex in Nijkerk, onder de rook van Amersfoort, heeft onlangs een volledige renovatie ondergaan en biedt werkelijk alles om uw evenement compleet te maken.

 

Hart van Holland beschikt over circa dertig ruimtes, die stuk voor stuk beschikken over een eigen uitstraling en invulling. De zalen variëren in grootte van 20m2 - 6.000m2 en zijn geschikt voor 5 tot ruim 3.000 personen. In alle ruimtes van onze evenementlocatie staat multifunctionaliteit voorop; wij kennen geen vaste opstelling en voorzieningen. De grootste ruimte binnen ons complex is een industriële beursvloer van ruim 6.000 m2, voorzien van alle noodzakelijke (technische) faciliteiten, een representatieve eigen entree én bijna 700 gratis parkeerplaatsen. Alle ruimtes zijn volledig naar eigen wens in te richten. De basisvoorwaarden voor ieder evenement worden bij Hart van Holland altijd op maat geleverd. 

 

Op het gebied van gastvrijheid en culinaire invulling van uw bijeenkomst weet Hart van Holland uw gasten altijd te verassen. Echt verwend worden, went namelijk nooit!

 

Tot slot beschikt Hart van Holland over eigen hotelfaciliteiten, gelegen op hetzelfde terrein. Hier kunt u terecht voor een heerlijk diner, uitgebreid ontbijt of overnachting in een van de 110 comfortabele hotelkamers om uw evenement helemaal compleet te maken.

 

ONZE VISIE

Elke dag proberen we onszelf, onze opdrachtgevers en haar gasten te prikkelen, inspireren en te verleiden om tot andere, vernieuwende en/of verrassende gedachten, ideeën en ervaringen te komen. Al jarenlang zijn wij succesvol bezig onze evenementen kennis en kunde te vernieuwen, verspreiden en (uit) te delen. En dat blijven wij doen, dat vinden we leuk!

 

Maar onze passie en nieuwsgierigheid gaan verder dan dat. Het zijn de invullingen er omheen die nog het meest onze aandacht trekken; het zoeken naar passende ideeën en ingrediënten voor uw evenement, toegepast op onze bijzondere locaties. En omdat we volop vertrouwen op onze operatie, om het zo maar eens te noemen, vinden wij het des te spannender om ontwikkelingen en prikkels van buiten uitgebreid op ons in te laten werken. Sterker nog, daar halen we inspiratie uit.

 

Want door ons en jullie gedachtegoed en creativiteit grenzeloos tot bloei te laten komen en te delen, ontstaan vernieuwende en verrassende ideeën. Het levert werkelijk inzicht in de doelstellingen en verwachtingen van uw evenement. Elke dag halen we hier alles uit de kast om dit tot stand te brengen. En dat, zo zullen u en uw gasten ervaren, is wat het verschil maakt in de uitvoering. Hart van Holland, waar anders?

Wij zijn ter uitbreiding van ons sales team op zoek naar een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid.  In de functie als account executive werk je samen met het team van de afdeling Evenementen wat bestaat uit meerdere Salesmanagers en Accountmanagers.
 
JOUW UITDAGINGEN
-      Het verkopen van de locatie Hart van Holland en het behalen van omzetdoelstellingen;
-      Genereren van new business
-      (Telefonische) acquisitie en aftersales;
-      Het uitvoeren van afspraken en bezichtigingen;
-      Je vervult een proactieve, participerende en creatieve rol binnen het team van Hart van Holland.
 
JOUW PROFIEL
-      Je hebt een relevante opleiding.
-      Je voelt je als een vis in het water bij het voeren van pakkende verkoopgesprekken en weet nieuwe aanvragen om te zetten tot definitieve business.
-      Je communiceert helder en open waarbij je de (potentiële) klant altijd centraal staat.
-      Je bent positief, een echte aanpakker met een proactieve werkhouding.
-      Je bent eager en wilt het hoogst haalbare resultaat realiseren.

WIJ BIEDEN
Wij bieden onze medewerkers een prettige en professionele werkomgeving. Centraal staan een goede teamspirit, persoonlijke ontwikkeling en leuke werkomgeving. Onze platte organisatie communiceert direct en bij ons vind je een gemotiveerd team dat de organisatie continu naar een hoger platform tilt.

Wil jij hier graag onderdeel van uitmaken en ben jij de toegevoegde waarde die wij zoeken? Reageer dan per mail met een CV voorzien van foto en motivatiebrief naar iddo.vanthek@hartvanholland.nl, General Manager Hart van Holland Bel gerust voor vragen of meer informatie via telefoonnummer 033 247 14 14.

"Mooie locatie met prima catering, goed bereikbaar, gastvrij en tot in de puntjes verzorgd."

stersterstersterster

- Platformbijeenkomst CLC Vecta