033 - 247 14 14

033 - 247 14 14

HomeCongres › Faciliteiten

Faciliteiten

Hart van Holland is ontworpen voor elk type bijeenkomst. Dus pak gerust uit met uw congres. Bij ons vindt u voldoende ruimte, luxe en voorzieningen. Aan alles is gedacht, dat maakt onze locatie zo geliefd.

Alle voorzieningen zijn aanwezig. Wij plaatsen uw podium en verzorgen de complete lichtvoorziening middels ons geavanceerde trussensysteem.
Audiovisuele middelen bepalen voor een groot deel het succes van uw bijeenkomst. Projecteren is bij ons standaard in HD kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat uw boodschap duidelijk overkomt.
Op de dag van het congres ondersteunen onze medewerkers u bij de registratie van uw gasten en de garderobe. Daarnaast beschikken wij over 800 gratis parkeerplaatsen en zorgen wij ervoor dat tijdens het congres het parkeren soepel verloopt.

Hart van Holland helpt uw doelstelling te bereiken. U kunt ons een deel van de organisatie laten verzorgen of de totale regie in handen geven. Wij hebben met ons team ruime ervaring en vooral veel zin om dit samen met u te organiseren. Voor ons is elk congres uniek. Laat de operationele zaken met een gerust hart aan onze eventmanagers over. Zij hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat uw congres een groot succes wordt. Samen bieden we onderscheidende service op topniveau! U kunt zich volledig richten op de inhoud en op uw gasten.
Een feestelijke entree met een ballonnenboog in de Loods van Hart van Holland Luxe en moderne toiletten in Hart van Holland Video-opname van het plenaire gedeelte in de Loods

"...een positieve ervaring, die wij zeker bij anderen aanbevelen...."

stersterstersterster

- Jaarvergadering Imbema Groep