033 - 247 14 14

033 - 247 14 14

HomeEvenement › Faciliteiten

Faciliteiten

Of u nu een kleine bijeenkomst organiseert of een presentatie of feest geeft, bij Hart van Holland is overal aan gedacht. U vindt bij ons niet alleen de ruimte en luxe, maar ook de nieuwste voorzieningen. Als u wilt, nemen wij u zelfs alle zorg uit handen.

Technische voorzieningen
Alle voorzieningen zijn aanwezig om te zorgen dat uw boodschap overkomt. Wij plaatsen uw podium en verzorgen de complete lichtvoorziening met behulp van ons geavanceerde trussensysteem. Ook onze audiovisuele middelen zijn van hoge kwaliteit. Zo is projecteren bij ons standaard in HD-kwaliteit.

Garderobe en parkeren
Op de dag van het evenement ondersteunen onze medewerkers u bij de registratie van uw gasten en de garderobe. Ook hebben wij 800 gratis parkeerplaatsen en zorgen we ervoor dat het parkeren soepel verloopt.

Alles uit handen
Het voortraject verzorgen wij met ons professionele team. Laat de operationele zaken met een gerust hart over aan onze eventmanagers. Zij hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat uw bijeenkomst een groot succes wordt. Dan kunt u zich op de dag van uw evenement volledig op de inhoud richten.

Klik op onderstaande foto's voor een vergroting.
Maak gebruik van het gezellige beurscafé in Hal 3 van de Loods in Hart van Holland Onze techniek zorgt dat uw evenement naar wens verloopt Een sitdown dinner aan hoge tafels behoort tot de mogelijkheden in de Passe-Partoutzaal

"...dankzij het personeel van Hart van Holland dat echt heel erg enthousiast en behulpzaam was, is het een geslaagde bijeenkomst geworden..."

stersterstersterster

- Bijeenkomst Flynth