033 - 247 14 14

033 - 247 14 14

HomeAlgemeen › Kernwaarden

Green Key

Green Key
Hart van Holland is in bezit van een Green Key certificaat. Dit betekent dat wij met alles wat we doen ervoor zorgen dat het gericht is op maatschappelijk verantwoord ondernemen, met andere woorden een goede balans vinden tussen de belangen van onze gasten, medewerkers, milieu en continuïteit. We streven er zelfs naar voorop te lopen op dit gebied.
We houden bijvoorbeeld rekening mee met de herkomst van producten. Hart van Holland werkt veelal met seizoensgebonden, biologische en duurzame producten. Daarnaast wordt er bij de selectie van leveranciers aandacht besteed aan de wijze waarop zij omgaan het MVO aspect. Bij renovaties worden duurzame materialen toegepast en er is continu aandacht voorenergie- en drinkwater besparende maatregelen.The Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche en in de markt voor vergader- en congreslocaties die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid; Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), met zorg voor milieu op het bedrijf en de natuur in hun omgeving.
De Green Key staat garant voor de vrijwillige inzet van de ondernemer om meer aan het milieu te doen dan de wet- en regelgeving van hem verlangt. The Green Key is een middel om het duurzame imago van de onderneming naar gasten, overheden en zakenrelaties te communiceren.

Voor meer informatie bezoekt u de officiële website van Green Key.

Bijlagen bij Green Key

"...was perfect geregeld en een mooie locatie...Daarnaast complimenten voor de kok!"

stersterstersterster

- Nieuwjaarsbijeenkomst FrieslandCampina