033 - 247 14 14

033 - 247 14 14

HomeHart van Holland › Nieuws › Blog: Transformatie krijgt steeds meer gezicht

Blog: Transformatie krijgt steeds meer gezicht

Tekst: Jan Jacobs Tektsbureau

Hart van Holland transformeert zo langzamerhand naar een nieuwe locatie. Dat valt meteen op bij mijn tweede bezoek binnen een maand aan het congres- en eventcentrum in Nijkerk. Bij binnenkomst springt de nieuwe uitstraling in het oog. Het bruin en okergeel heeft plaats gemaakt voor frisse, witte tinten, die mooi passen bij de zwarte lampen met gouden uitstraling.

De schilders en stukadoors hebben hun klus voltooid. In totaal 1800 m2 meter wand en plafond zijn onder handen genomen. Dat is nog maar een begin, want de verbouwing gaat de komende twee weken de tweede fase in. ‘De entree wordt volledig gerenoveerd en gerestyled,’ vertelt Bart van de Beek, Sales manager van Hart van Holland. Belangrijk onderdeel daarvan is de verlichting. ‘De entree en de gangen worden voorzien van LED verlichting. Bedrijven kunnen hun bijeenkomst daardoor uitlichten in de kleuren van hun huisstijl of van het thema van het event. De branding van hun event begint dus al meteen bij binnenkomst op een moderne manier.’

Culinaire concept
Ook het culinaire concept is aangepast. Op het terras is sinds kort de fraaie Madison Barbecue te bewonderen, die tijdens buiten events kan worden ingezet. In de theaterzaal is tijdens mijn bezoek een evenement bezig, waarin een andere nieuwe culinaire mogelijkheid gepresenteerd wordt. Hart van Holland heeft in deze zaal een soort moestuin gecreëerd. De gasten kunnen hun tomaten, sla en paprika kakelvers uit de mooie, glazen kas halen. Een origineel idee! ‘Dit is een van nieuwe de mogelijkheden die we tijdens evenementen kunnen aanbieden,’ vertelt Bart van de Beek.

De Salvador zaal heeft inmiddels ook een nieuwe uitstraling gekregen, net als de Passe Partout, die na een opknapbeurt nog meer het karakter van een black box heeft. De verbouwing loopt op schema. Congressen, events en tv-producties gaan intussen gewoon door, tussen de werkzaamheden. Opdrachtgevers ondervinden nauwelijks hinder van de werkzaamheden en profiteren tot 31 augustus van de 10% kluskorting. ‘Zij reageren positief op de verbouwing,’ vertelt Bart van de Beek. ‘Sommige opdrachtgevers keren vanwege de nieuwe uitstraling terug, anderen blijven.’

Zo krijgt de ‘kleine RAI van de Veluwe’ (met een capaciteit voor events tot 3500 personen) steeds meer een nieuw gezicht. Modern, eigentijds, met state-of-the-art faciliteiten. ‘Na de verbouwing is Hart van Holland meer dan eens een hoogwaardige event- en congreslocatie met een goede uitstraling en een hoog serviceniveau,’ besluit Bart van de Beek.
LED-verlichting Hart van Holland Hart van Holland

"Namens de organisatie wil ik de hele crew van Hart van Holland heel hartelijk bedanken voor de service en ondersteuning bij ons congres ‘Ruimte voor Gelderland’."

- Congres ‘Ruimte voor Gelderland