033 - 247 14 14

033 - 247 14 14

HomeHart van Holland › Nieuws › Cirque du Soleil in Hart van Holland

Cirque du Soleil in Hart van Holland

Cirque du Soleil in Hart van Holland

Bij Hart van Holland gaat het nieuwe jaar goed van start. Tijdens de vele nieuwjaarsrecepties en kick-off meetings van de afgelopen weken klonken de champagneglazen om te proosten op een succesvol jaar. Opmerkelijk zijn de complimenten die wij krijgen over onze restyling. 

‘Het is net alsof we een nieuwe locatie binnen lopen!’ is een zin die wij veelvuldig hoorden.

Naast de complimenten over ons vernieuwde interieur, stonden wij afgelopen weekend uiteraard niet stil. Met een spraakmakend evenement in Passe-Partout met entertainment van de bovenste plank, namelijk twee Cirque du Soleil’ acts, zaten de gasten letterlijk op het puntje van hun stoel. Mede door de prachtig gedecoreerde tafels van Van der Maarel sfeermakers en een podium in het midden van de zaal zat de sfeer er al snel goed in. Tijdens het eerste optreden mochten de gasten genieten van een spectaculaire show van Oksana, finaliste van het Duitse programma Supertalent en genomineerd voor diverse prijzen. Haar performance straalt kracht, flexibiliteit en harmonie uit. Op grote hoogte boven het podium bracht zij met behulp van haar hoepel de nodige ‘ohs’ en ‘ahs’ teweeg.

 

Na het hoofdgerecht introduceerden wij het duo La Vision. Met ontzettend veel prijzen voor o.a. beste circus artiest in Hongarije gaat deze act over teamwork, sterkte en souplesse. Het was met recht de Art of Partnership. De combinatie van de muziek en de act zorgden voor een magisch moment en een publiek dat ademloos zat te kijken. Al met al een geslaagde avond met een staande ovatie als slot.

Fotografie: Monique Banning Fotografie

"...een positieve ervaring, die wij zeker bij anderen aanbevelen...."

stersterstersterster

- Jaarvergadering Imbema Groep