033 - 247 14 14

033 - 247 14 14

HomeHart van Holland › Nieuws › HART VAN HOLLAND SLUIT 3-JARIGE SPONSOROVEREENKOMST MET ALPE D’HUZES

HART VAN HOLLAND SLUIT 3-JARIGE SPONSOROVEREENKOMST MET ALPE D’HUZES

HART VAN HOLLAND SLUIT 3-JARIGE SPONSOROVEREENKOMST MET ALPE D’HUZES

‘Opgeven is geen optie!’ Dat is het motto waarmee ruim 5.000 deelnemers op donderdag 1 juni 2017 hardlopend, wandelend of fietsend de legendarische Alpe d’Huez beklimmen. Een actie om zoveel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Hart van Holland is daar sinds gisteren trotse sponsor van!

Op maandag 24 april heeft directeur Iddo van ’t Hek officieel zijn handtekening gezet onder het 3-jarige sponsorcontract van stichting Alpe d’Huzes.  ‘Op het moment dat wij de vraag kregen om sponsor te worden, hoefde ik niet lang na te denken. Het is een ziekte die iedereen raakt en als wij op deze manier bij kunnen dragen aan de actie, dan zeggen wij daar volmondig ja op!’

 

Hart van Holland wordt de komende drie jaar één van de locaties waarbij één van de bijeenkomsten voor deelnemers, sponsoren of organisatie wordt georganiseerd. We slaan de handen ineen om de strijd aan te gaan tegen deze vreselijke ziekte. In de toekomst mag niemand hier meer aan overlijden.

 

Wil jij ook je steentje bijdragen? Ga naar www.opgevenisgeenoptie.nl en schrijf je in, steun één van de deelnemers of moedig ze op de berg aan!

"Het was een geweldige avond en alles liep prima. We hebben heel veel positieve reacties van medewerkers ontvangen."

stersterstersterster

- Jubileum SKA