033 - 247 14 14

033 - 247 14 14

HomeHart van Holland › Nieuws › Na 18 jaar zeggen wij gedag tegen de lijsten

Na 18 jaar zeggen wij gedag tegen de lijsten

Na 18 jaar zeggen wij gedag tegen de lijsten

Ondanks de extra dag in februari, zagen wij twee dagen geleden alweer de 1 verschijnen op de scheurkalender. Maart staat voor de deur en dat belooft een drukke maand te worden. Met diverse grote evenementen in het vooruitzicht zitten wij niet stil. 


“Wanneer kunnen wij opbouwen in de Loods? Hoe laat worden de verpakkingsmaterialen voor de beurs bezorgd? En hoe laat is de organisatie aanwezig?” Enkele vragen die hier dagelijks door de gangen te horen zijn en ons als muziek in de oren klinken. Kom maar op met de evenementen!

Maar terwijl wij druk bezig zijn om deze vragen te beantwoorden, draait het binnen Hart van Holland en de Loods gewoon door. Het eerste evenement was de drukbezochte vlooienmarkt in de Loods. Gedurende de dag hebben de vele bezoekers lekker kunnen snuffelen tussen al het moois wat aangeboden werd. Aan het einde van de dag waren de kraampjes zo goed als leeg; kortom, een geslaagde dag! Kort daarna volgden er nog een aantal congressen en bijeenkomsten wat een gezellige drukte meebracht binnen Hart van Holland. De laatste week van februari was een rustige week door de vakantie. Voor ons de uitgelezen kans om door te gaan met de verbouwing!

 

En dat deden wij dan ook. Na 18 jaar moest de Rembrandt zaal er dan toch echt aan geloven. De befaamde lijsten werden van het plafond en de muren gehaald en de donkerrode en blauwe muren kregen een nieuw likje verf. Ook is het donkerbruin van de balken verdwenen. Om toch iets van de Rembrandt terug te laten komen, worden de oude kroonluchters opgehangen. Het resultaat is werkelijk waar verbluffend! Ben je nu net zo nieuwsgierig naar het eindresultaat als wij vanmiddag waren? Kom dan eens langs om een blik te werpen op de vernieuwde Rembrandt zaal. Wij zetten de koffie alvast klaar..

"...een positieve ervaring, die wij zeker bij anderen aanbevelen...."

stersterstersterster

- Jaarvergadering Imbema Groep