033 - 247 14 14

033 - 247 14 14

HomeHart van Holland › Nieuws › We zijn begonnen!

We zijn begonnen!

We zijn begonnen!

De eerste maand van het nieuwe jaar zit er op. En we mogen zeggen, het was een vliegende start. We kijken terug op daverende kick off meetings, fantastische personeelsfeesten en spraakmakende congressen.


En, wat hebben we veel complimenten gekregen over ons vernieuwde interieur. Echter, we zijn er nog niet. Binnenkort krijgt onze Rembrandt zaal een restyling en wordt het buitenterrein verder aangepakt. Kortom, we blijven continu werken aan Hart van Holland om de beleving van onze gasten naar een nog hoger niveau te tillen.

 

In de Loods hebben er een aantal beurzen plaats gevonden, zo ook de optiekbeurs Centrop Sales. Op deze beurs voor de zelfstandige opticiens, worden de nieuwste mode en ontwikkelingen gepresenteerd op het gebied van brillen en monturen. Het is geweldig om te zien hoe een lege beurshal in een paar dagen tijd omgetoverd wordt naar een beurs met prachtige merken en producten.

 

Met maar liefst 6.000 m²  is de Loods de ideale locatie om een beurs te organiseren. Centrale ligging in het midden van het land, gratis parkeren direct voor de deur en daglicht zijn een aantal kenmerken die positief bijdragen aan het succes van misschien wel uw beurs. Zelf kennismaken met de Loods? Klik hier voor een beeldimpressie. 

Foto: Facebook Het Centrop

"...was perfect geregeld en een mooie locatie...Daarnaast complimenten voor de kok!"

stersterstersterster

- Nieuwjaarsbijeenkomst FrieslandCampina